Introductie van de cursus

Hoi Dutchie to be,

Welkom bij deze cursus Dutch for higher intermediates!

Allereerst: alle materialen voor deze cursus zijn in het Nederlands en het is een vervolg op de vorige cursus: Dutch for intermediates. In die cursus heb je bijna alle grammatica al geleerd, maar in deze cursus gaan we het naar een hoger niveau tillen!


Het doel van deze cursus is dat je het ERK B1 niveau behaalt. Er worden in deze cursus echter ook veel grammaticale onderwerpen behandelt die officieel als B2 geclassificeerd kunnen worden, dus je zult zelfs na het volgen van de hele cursus al een deel van B2 beheersen! Let op: je behaalt dus niet het volledige B2-niveau :)

Verder richten we ons niet alleen op grammatica, maar ook op het uitbreiden van je woordenschat. In de eerste sectie van de cursus leer je dus heel veel nieuwe woorden en ik heb ook een aantal verhalen geschreven waarbij ik woordenlijsten aanlever zodat je met de woorden kunt oefenen. Ik voeg voor de verhalen audiobestanden toe, zodat je je luistervaardigheid kunt oefenen.


Bij alle lessen horen ook video's die ik upload naar YouTube. In elke online les hier in de cursus krijg je een uitgebreide uitleg van de theorie, en veel extra materiaal zoals meerkeuze quizzen, oefeningen met open vragen (inclusief pdf's met de antwoorden), andere werkbladen, teksten en audiobestanden.


Nadat je alle lessen hebt gevolgd, ontvang je automatisch een certificaat van voltooiing dat je kunt downloaden. Let op: dit is alleen een certificaat voor jezelf en NIET een certificaat waarmee je kunt solliciteren voor een opleiding of een baan. Daarvoor moet je de NT2 Staatsexamens afleggen. Voor meer info: https://www.staatsexamensnt2.nl/item/state-exams-dutch-as-a-second


Succes en geniet van de cursus!

KimHoi Dutchie to be,

Leuk dat je mijn online lessen volgt, en dat je Nederlands met mij leert! Heel erg bedankt daarvoor!


Dit is een cursus voor zelfstudie. Als je inhoudelijke vragen hebt, raad ik je aan om die aan je docent te stellen. Als je nog geen leraar of bijlesdocent hebt, kun je iTalki proberen: https://bit.ly/italki-kim


Ik wens je het allerbeste op je pad om een ​​Dutchie te worden!

Groetjes!
Kim

Complete and Continue